Digital Finance

 

9 MEI - PARKER HOTEL DIEGEM

 
In de digitale wereld van vandaag, moet de finance functie efficiënter, flexibeler, meer vooruitziend en beslissender, effectiever worden. Er is geen andere optie voor de finance functie dan ook volledig digitaal te worden. Finance moet meer dan ooit kunnen inspelen op de vraag van alle stakeholders in het bedrijf om over de juiste informatie op het juiste moment te kunnen  beschikken. Dit maakt dat finance nood heeft aan flexibele informatie(verwerkende) technologieën.

  Als de finance functie vandaag haar digitaliseringsproject niet opstart, verliest ze op korte termijn haar leidende rol in het bedrijf. Maar digitaliseren is veel meer dan alleen tools installeren. Het impacteert ook de onderliggende processen en meest van al de medewerkers. Nieuwe vaardigheden en  competenties zullen moeten ontwikkeld worden.

Net daarom organiseert Financial Media voor de 2e maal 'Digital Finance'! Stip alvast donderdag 9 mei aan in uw agenda, u bent welkom vanaf 12u00 in het Brussels Airport Parker Hotel. Het programma eindigt omstreeks 18u00 met een receptie. 

  Waarom deelnemen: 
- Doe inspiratie op over wat digitalisering naar de toekomst toe voor u kan betekenen
- Leer uit een praktijkgetuigenis wat RPA en AI nu écht voor finance kunnen betekenen
- Neem deel aan één van de drie boeiende workshops (blockchain – AI&data in finance – maak je eigen bot) en leer hoe je met nieuwe technologieën aan de slag kan
- Netwerk en bespreek je ervaringen, bedenkingen en vragen met je peers!

00

days


00

hours


00

minutes


00

seconds


KLIK OP LOGO VOOR VEEL MEER INSPIRATIE