Programma women in finance

 

DATUM
Donderdag 19 september 2019
LOCATIE
BARCO, Beneluxpark 21, 8500 Kortrijk


10u30 - 12u00

RONDLEIDING BARCO EXPERIENCE CENTER
Het Experience Center is opgebouwd rond hoe Barco-oplossingen mensen helpen om te genieten van aantrekkelijke entertainmentervaringen; hoe zij kennisuitwisseling en slimme besluitvorming in organisaties bevorderen en ziekenhuizen helpen hun patiënten de best mogelijke gezondheidszorg te bieden. U vindt er vier speciale demopods voor Entertainment, Enterprise, Healthcare en aangepaste demonstraties.

12u00 - 13u00

SANDWICHLUNCH

13u00 - 13u30

Keynote Ann Desender, CFO Barco
Ann Desender is sinds 2016 CFO bij Barco. Zij hecht erg veel belang aan finance op strategisch niveau: meedenken over op welke pijlers je wil werken, dit vertalen naar financiële performance en de KPI’s goed opvolgen om het vooropgezette doel dan ook echt te bereiken. Niet alleen Business Support waarbij scores worden bijgehouden en gerapporteerd, maar echt Business Partnering waarbij finance mee aan het stuur staat en zaken mee aanpakt.

13u30 - 14u00

Keynote Brenda Tytgat, Finance Director Lutosa
Voor het finance departement van Lutosa staat business partnering hoog op de agenda. Brenda Tytgat, Finance Director, geeft een uiteenzetting over de initiatieven die zij neemt om die rol optimaal uit te voeren.

14u00 – 14u30

Keynote Dominique Vansteenkiste
Dominique Vansteenkiste is Hoofd Financiële Dienst bij DCA, waar ze sinds een paar maand aan de slag is. In het bedrijf waar ze hiervoor werkte, was finance al een gevestigde waarde, maar bij DCA staat ze voor de boeiende uitdaging om finance een stem te geven en mee op de kaart te zetten. Haar rol als business partner uitbouwen is haar grootste prioriteit.

14u30 – 15u10

Partner sessies

15u10 – 15u40

BREAK

15u40 – 16u40

Workshop leiderschapskills door Marcia De Wachter
Marcia De Wachter was als vice-gouverneur en directeur van de Nationale Bank jarenlang één van de hoogstgeplaatste vrouwen in de Belgische financiële wereld. Vandaag coacht ze top executives en bestuurders om business transformaties door te voeren in hun organisatie. Ze kan u als geen ander inspireren over leiderschap op strategisch niveau.

16u40 – 17u10

Keynote Christine Vanderveeren, CFO bij Infrabel.
Christine Vanderveeren is CFO bij Infrabel. Terwijl de meeste managers zich ver houden van alle politiek, zit de CFO van Infrabel er soms middenin. Als overheidsbedrijf kent de spoorinfrastructuurbeheerder immers een aandeelhouder die zowel geldschieter is als wetgever, wat ook op het finance departement een duidelijke impact heeft.

17u10 – 18u00

Keynote Carla Debart, Managing Director bij CSP Zeebrugge Terminal nv
Carla Debart staat in Zeebrugge aan het hoofd van de containerterminal van Cosco. Het Chinese bedrijf heeft grootste plannen voor de terminal. Carla Debart vertelt het verhaal vanuit helicopterperspectief en maakt dankzij haar financiële achtergrond perfect de vertaalslag naar de finance wereld.

18u00 – 19u00

AFSLUITENDE RECEPTIE

KLIK OP LOGO VOOR VEEL MEER INSPIRATIE