Financial Media
knowledge partner for CFO's and finance professionalsOntdek onze media

Onder de merknaam ‘CFO’ ligt de focus op kennisverspreiding via diverse mediakanalen. Financial Media is uitgever van CFO Magazine, sinds 1997 het leidende en enige onafhankelijke vakblad voor finance professionals in België. Maar ook talloze seminaries, events en opleidingen maken deel uit van het aanbod. Uniek zijn ook de maandelijkse benchmarkrapporten van Financial Media.
Met de organisatie van de awarduitreiking voor het Best Finance Team of the Year, brengt Financial Media meer dan 1000 finance professionals op de been en creëert het meteen het grootste en belangrijkste finance netwerkevent van het land.

In partnership met Solvay Brussels School Economics & Management - Executive Education bouwt Financial Media aan een nieuwe stan¬daard voor gerichte opleidingen voor verschillende finance functies. Paradepaardje is een Executive Master in Finance, specifiek gericht op leden van de finance functie. Maar daarnaast ontstaat een ruim aanbod een verschillende opleidingen. Het is de ambitie om samen met SBS-EM ook in opleidingen de leidende marktspeler te worden voor de finance functie.

Onder de merknaam ‘Finance Square’ worden activiteiten ‘door finance voor finance’ georganiseerd. Hier wordt vooral gebouwd aan een netwerk van peers en de activiteiten ondersteunen de doelstel¬ling. Meest gekend zijn de meetings van Finance Square. Onder de merknaam “Connect” wordt daarop verder gebouwd met een app om finance professionals met specifieke kennis en finance professionals met specifieke informatiebehoeften te matchen.

Onder de merknaam ‘Diagnose’ worden tools, surveys en andere diensten aangeboden om bedrijven op weg te helpen naar een betere organisatie van de finance functie. Financial Media staat mee aan de basis van het ‘High Perfomance Finance Functie’ raamwerk.

Met CFO Board worden initiatieven ontwikkeld om de kennis van finance professionals van grote en meer mature organisaties in te zetten in bruikbare adviezen om de finance functie van KMO’s en social profit organisaties te professionaliseren. In CFO Board vinden CFO's die hun expertise via mentorships en mandaten ter beschikking willen stellen van KMO's, een begeleidende partner.


Vragen?

Heeft u vragen, opmerkingen of zoekt u enige info over bepaalde onderwerpen. Aarzel niet en contacteer ons.

KLIK OP LOGO VOOR VEEL MEER INSPIRATIE