Waarom deelnemen?

In de digitale wereld van vandaag, moet de finance functie efficiënter, flexibeler, meer vooruitziend en beslissender, effectiever worden. Er is geen andere optie voor de finance functie dan ook volledig digitaal te worden.

Digitale technologie heeft de klant- en leveranciersrelatie al grondig veranderd. Nu is technologie volop het grotere geheel aan het impacteren: hoe bedrijven worden gestructureerd, hoe ze functioneren en hoe ze prestaties beheren en verbeteren, met inbegrip van het meten, communiceren en inspelen op informatie om de waardecreatie van het bedrijf te helpen identificeren.

Voor de finance functie betekent dit dat inzichten worden verkregen uit de toenemende volumes data die in de onderneming circuleren en dat finance meer dan ooit moet kunnen inspelen op de vraag van alle stakeholders in het bedrijf om over de juiste informatie op het juiste moment te kunnen beschikken. Dit maakt dat finance nood heeft aan flexibele informatie(verwerkende) technologieën. Dat zal finance ook toelaten om gemakkelijker in te spelen op andere businessmodellen, andere ondernemingsschaal, disruptie, ...

Als de finance functie vandaag haar digitaliseringsproject niet opstart, verliest ze op korte termijn haar leidende rol in het bedrijf. Maar digitaliseren is veel meer dan alleen tools installeren. Het impacteert ook de onderliggende processen en meest van al de medewerkers. Nieuwe vaardigheden en competenties zullen moeten ontwikkeld worden.
KENNISFORUM
Voor alle domeinen in finance brengen we u interessante praktijkgetuigenissen.

VISIE
We voorzien enkele inspirerende keynotes met boeiende visies op toekomstige digitale ontwikkelingen.

'SHOWCASE' PLATFORM
We nodigen alle aanbieders van digitale oplossingen uit u als finance professional te laten kennismaken met hun oplossingen. Uiteraard krijgen deelnemers en aanbieders ruim de tijd om mekaar beter te leren kennen en dieper in te gaan op specifieke noden en oplossingen.
WAAROM DEELNEMEN:
- Op één dag tijd kunt alle mogelijke digitale oplossingen leren kennen en ontmoeten
- Financial Media zorgt en plus voor 3 inspirerende keynotes
- Er is een grote breakout ruimte waar u met geïnteresseerde partners kunt verder praten
KLIK OP LOGO VOOR VEEL MEER INSPIRATIE