Abonneren


 
 

ZOVEEL MEER DAN EEN TIJDSCHRIFT

Een abonnement op CFO Magazine is meteen ook uw toegangsticket tot een brede waaier van media en gespecialiseerde content.

CFO Magazine is al sinds 1997 jaar hét vakblad voor de CFO en zijn sleutelmedewerkers. Meer nog, het is een werkinstrument voor het ganse finance team. Niet alleen de CFO, maar ook de controllers, accountants, creditmanagers, … vinden er inspiratie en informatie om hun professionele uitdagingen beter gewapend te lijf te gaan.

De redactie van CFO Magazine transformeert beschikbare informatie naar bruikbare kennis en knowhow. Geen hoogdravend en wollig theoretisch geleuter, maar veel praktijkvoorbeelden, lessons learned van uw peers, eigen research kenmerken de redactionele stijl. In tegenstelling tot veel andere media die meesurfen op de trend van meer emotie, meer persoonlijke verhalen blijft CFO Magazine scherp gefocust op een zakelijke en feitelijke insteek.

 
DE VOORDELEN VAN EEN ABONNEMENT

10x PRINT

Jaarlijks 10 fysieke magazines bij u geleverd thuis of op kantoor.

ARCHIEF

CFO Databank is een verzameling van alle content die sinds 1997 door Financial Media werd gemaakt. Niet alleen de inhoud van CFO Magazine, maar ook slidedecks van opleidingen en events, videoreportages, white papers,… zijn via een handige zoekfunctie onmiddellijk raadpleegbaar. Een archief van 20 jaar gespecialiseerde content, maar nog steeds brandend actueel – is vrij beschikbaar voor u.

TABLET EN SMARTPHONE

Download in de Itunes store (voor IOS) of in Google Play (voor Android) de Financial Media app en installeer deze op uw tablet of smartphone. Als abonnee op CFO Magazine heeft u gratis toegang tot alle content: - CFO Magazine - CFO Magazine Francophone: iedere week een nieuw artikel - CFO Bechmarkapp - CFO TV - CFO Cartoons

KORTINGEN

Een abonnement op CFO Magazine is meteen ook een kortingskaart voor tal van andere initiatieven van CFO Magazine. In CFO shop geniet u altijd 10% korting op de aankoop van boeken. In de shop vindt u vooral de boeken die redactioneel in CFO Magazine aan bod zijn gekomen. U krijgt maar liefst 40% korting op de deelnameprijzen aan events (CFO Top, Women in Finance, Fintech for CFOs, Finance in de Zorg, Finance stuurt groei) en onze opleidingen (www.cfoacademy.be)
 
ONZE ABONNEMENTENFORMULES
 
 
 

Meer info?

Mail ons of bel 09 375 68 00
 
KLIK OP LOGO VOOR VEEL MEER INSPIRATIE